Text Size
 
 
byHellen_logo_transparent_2                                        SPAR 50%-70% - Fri levering ved køb over kr. 500,00 - GRATIS BYTTE                               elogo_godkendt_94x93_transp                      
 
 
 
 
 

Det siger kunderne om os

Jeg har hos By Hellen oplevet en rigtig god service i særklasse!
 
By Hellen havde ikke den taske hjemme som jeg gerne vil have og derfor gik hun i gang med at få fat i den til mig fra udlandet. Noget som normalt bare kan lade sig gøre hvis man bestiller et større parti tasker, fik hun ordnet så det kunne lade sig gøre for mig.  Flere måneder senere,  to gode gode status mail om at tasken var på vej, lander den i min postkasse!
 
Den er så smuk og lige i det slags læder jeg ønskede mig! Jeg har følt mig tryg og velinformeret gennem hele processen.
 
Jeg kan varmt anbefale at handle hos By Hellen som vil gå længere end de fleste vil gøre for sine kunder!
 
M.v.h. Ida Nielsen
 
København 2013
 
 ----------------------------------------

Sikke en flot side du har, og med mange lækre ting.

Jeg er lykkelig for min fine taske, som jeg købte på travbanen, en regnvejrdag.

Tak for en god handel. Det er ikke sidste gang !

Held og lykke med biksen.

Hilsen Vibe fra Kirke Hyllinge

-----------------------------------

"Hellen har et godt øje for god forretning og ikke mindst luksus for færre penge. Hellen kan altid spotte et godt tilbud hvor hun ikke går på kompromis med kvaliteten, så selvfølgelig har Hellen etableret verdens skønneste hjemmeside med de lækreste luksusting til priser hvor selv jeg kan være med. Servicen er i top og jeg kan varmt anbefale at handle hos Byhellen - siden er i hvert fald et besøg værd om ikke andet så for at se alle lækkerierne!"

Lise Højer, www.artmakery.dk

------------------------------------------------

"Jeg er virkelig tilfreds med at shoppe hos ByHellen. Jeg er vild med hendes udvalg af kvalitetsvarer til super gode priser. Der er altid god service og hurtig levering. Man kan let blive "afhængig" af lige at kigge forbi hjemmesiden, hvis man har lyst til at forkæle sig selv!"

Emilie Krogh

-------------------------------

 

Efter at have været til et homepaty, hvor du fremviste din skønne kollektion, forelskede jeg mig i dine kanin ponchoer, som jeg straks satte på min ønskelisten, desværre uden af skrive hvilken farve. Jeg var så, så heldig at få en til min fødselsdag, dog ikke i den ønskede farve. Jeg kunne desværre ikke få kviteringen, men jeg prøvede alligevel at kontakte dig for at høre om det var muligt at bytte den.
Jeg fik simpelthen den bedste service, du byttede med et smil, kontaktede leverandøren og efter få dage havde jeg min ønske poncho.
Tusind tak for en god service, det er bestemt ikke sidste gang jeg handler ved dig. Jeg kan kun give dig mine bedste anbefalinger.
 
Med venlig hilsen
 
Mette Dollerup
 

Efter at have været til et homepaty, hvor du fremviste din skønne kollektion, forelskede jeg mig i dine kanin ponchoer, som jeg straks satte på min ønskelisten, desværre uden af skrive hvilken farve. Jeg var så, så heldig at få en til min fødselsdag, dog ikke i den ønskede farve. Jeg kunne desværre ikke få kviteringen, men jeg prøvede alligevel at kontakte dig for at høre om det var muligt at bytte den. Jeg fik simpelthen den bedste service, du byttede med et smil, kontaktede leverandøren og efter få dage havde jeg min ønske poncho.Tusind tak for en god service, det er bestemt ikke sidste gang jeg handler ved dig. Jeg kan kun give dig mine bedste anbefalinger.

Med venlig hilsen
Mette Dollerup

-------------------------------

 

Jeg havde besøg af Hellen i forbindelse med en pigeaften hos mig, hvor hun kom og præsenterede alle sine lækre ting. Mine veninder følte sig meget velinformeret og jeg ved, at de siden hen har været meget glade for de ting, de købte den aften!

Jeg elsker stadig min taske som klarer livet med en travl selvstændig til UG, kryds og bolle :-)

Sandra Jul Jensen, Haslev

-------------------------------

 

Det var en god oplevelse, at handle med Hellen. Hurtig levering af varen og da den desværre ikke passede, og jeg måtte returnere den, var der ingen overhovedet ingen problemer med det. Pengene blev hurtigt overført til min konto. Alt i alt en tilfreds kunde.

Maibritt Sørensen

------------------------------

 

1000-tak for handlen og den hurtige ekspediton. Jeg har modtaget pandebåndet i dag, så pakken er klar til at lægge under juletræet.

Jeg er sikker på at min datter bliver meget glad for det lækre pandebånd.

Med venlig hilsen og glædelig jul

Susanne Christensen

-----------------------------

 

 

 

©By Hellen - Pelsveste, lædertasker, læderkeyhanger, læderarmbånd

 

 

eLogo_mailsignatur_lille

Godkendt sikker betaling:

Cart menu

Indkøbskurv

Din kurv
Din kurv er tom

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag eksklusive tilbud og nyheder før alle andre.

Din e-mail adresse bliver ikke videregivet til 3. mand.
Din e-mail adresse bliver ikke videregivet til 3. mand.

 

tilmelding-nyhedsbrev_2

Gratis fragt

lille-lastbil

Fri levering ved køb over kr. 500,- 

Gratis bytte

pil_venstre-2
Du kan altid få byttet dine varer gratis
enten til noget andet eller få pengene retur

Returret

sidebar-returret

Du har 30 dage til at beslutte, om du vil beholde dine varer eller returnere dem.

By Hellen v/Hellen Ulstrup * 'Hyldegaarden' * Ordrupholmsvej 6 * 4050 Skibby * cvr. 33 16 78 22 * mail: byhellen@byhellen.com * tlf. 22 92 68 51